Please enable JS

BLOG SAYFASI

Dijital Değerlendirme ve Aday Yönetim Merkezi

COVID-19 Pandemisi Sırasında Neden Dijital Değerlendirme Merkezi Tercih Edilebilir?

3 Mayıs 2021 Pazartesi/HR METRICS
Küresel ekonomi, COVID-19 nedeniyle durma noktasına gelmişken çalışanlar işverenlerinden sadece güvenli bir çalışma ortamı değil aynı zamanda bu olağanüstü zamanlarda kendilerini motive edecek çözümler de talep ediyorlar.

Karantinalar; çalışanların kişilerarası iletişim, paydaş yönetimi, problem çözme, karar verme, liderlik, etkinlik gibi becerilerini geliştirmek için bize olağanüstü bir fırsat sundu.

Bu dönemde siz değerli kurumlarımızın da bu öğrenme hızına ve ihtiyacına hazır olarak yeni stratejiler kurması önemli bir gereklilik.

Bu zorlu zamanlarda teknolojinin nimetlerine güvenmek; şirketlerin çalışanlarına dair öğrenme, iş geliştirme, yüksek potansiyelli adayları tanımlama, liderleri seçme veya eğitim ihtiyaçlarının belirlenmesini içeren planlamalarda yardımcı olabilir. Şirketiniz iş gücü optimizasyonunu ve geliştirmesini zaten planlamış ise pandemi bunları durdurmak veya ertelemek için bir sebep olmaktan çıkacaktır.

Hatta bu planları hayata geçirmek ve iş gücünüzü geleceğe hazır hale getirmek için çabalamak için pandemiyi büyük bir fırsat olarak görüyoruz.

Eğer bugüne kadarki tercihiniz geleneksel bir değerlendirme merkezinden yanaysa günümüz koşullarında, Dijital değerlendirme merkezine geçiş yapmayı düşünmenizi öneririz.


İLGİLİ BLOGLAR